7 juni 2008
13:00

Heleneholms SK

Referat: AIF Barrikaden - Heleneholms SK

Dags för ett toppmöte i serien när HSK gästade hästhagen. Matchens inledning blev lite kaotisk då HSK kom till spel i lila matchställ mot Barrikadens Vinröda, lite för likt tyckte många Barrenspelare och HSK fick dra på sig gula västar.

Domaren blåste igång matchen och innan Heleneholm fått på sig västarna ordentligt stod det 1-0 efter att Sandell friställt Johan L i straffområdet. Den lysande starten följde Barrikaden upp med en ganska dålig period där HSK tilläts dominera och kvitteringen kom efter en frispark där bollen inte ville studsa "rätt". Detta blev en signal till Barren att matchen inte var färdig och man började ta tag i spelet. Rättvist 1-1 i halvtid.

I 2:a halvlek var Barrikaden det lite starkare laget även om HSK hotade i början av halvleken med bl.a. ett stolpskott. Dock mattades HSK i värmen och Barrens mål började trilla in i jämn takt. Dagens segerorganisatör Sandell lyckades ur liten vinkel nicka in 2-1 mellan benen på målvakten och följde strax efter upp med en frispark rakt i mål. Sedan passade Johan G på att kröna sitt fina inhopp med att avsluta ett fint anfall med en språngnick i mål.

I takt med att våra mål trillade in så tappade HSK spelarna humöret. Deras satsningar blev fulare och fulare och eftersom, den för dagen inte särskilt lyckade, domaren inte stävjade detta blev det grinnigt på plan i slutet. Domaren lyckades dock visa upp Adam på läktaren, men eftersom jag själv låg nersparkad vi tillfället så vet jag inte vad som hände.

I matchens slutskede så reducerade HSK efter okoncentration i Barrens försvar men det bjuder vi på!